Kinyílt a gólzsák Gárdonyban, nagy verést kapott a Kisláng

Mindkét csapat a győzelem reményében lépett pályára, hiszen a három pont mindkettőjüknek kellett az élcsoportban maradáshoz. A gárdonyiak védelme az elmúlt fordulókban „gólképesnek bizonyult, így hiába rúgtak sok gólt, három meccsből csak egyet nyertek. A tavalyi bronzérmes, ebben a szezonban szerzett már bravúrpontokat és kapott ki váratlanul. A hazaiaknál a gólzsák Varga és Herke, Bars, valamint Vígh munkahelyi elfoglaltság, Szabó kiállítás miatt nem állt rendelkezésre.

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, a vendégeknél Paluska László két próbálkozásánál védett Viniczai bravúrral, míg a gárdonyi csapatból Szalai lőhetett volna gólt, de a kapufa hárított.
A második félidő hazai gólparádét hozott, kilenc perc alatt négyszer rezdült a háló.

A 48. percben Pauer György száguldott el a jobb oldalon, pontos centerezését Szalai Pál passzolta szorongatott helyzetből, közelről a hálóba (1-0).

Az 53. percben Viniczai Ádám bravúrral védte Simon István lövését szögletre.

Az 55. percben gyors kontrát követően Király Péter tálalt remekül Szalai elé, aki a kifutó kapus fölött a kapuba emelt (2-0).

Egy perc múlva Herman Balázs hosszú indításával Pauer György iramodott a kapu felé, majd 13 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (3-0).

Az 58. percben Pauer gyors bedobásával Szalai sprintelte le védőjét, majd 10 méterről a hosszú sarokba lőtt (4-0).

Hosszabb gólcsendet követően a 77. percben Király viharzott el a baloldalon, visszagurított labdáját Szalai lőtte 14 méterről a kislángi kapuba (5-0).

A 83. percben Zimmerman Tamást – aki csereként lépett pályára – a játékvezető kiállította, miután a vezetőedző szópárbajba keveredett a játékvezetővel.

A 87. percben a cserecsatárt ugratta ki Gulyás-Kovács, Eötvös 8 méterről a rövid felső sarokba bombázott (6-0).

A második félidőben mutatott sziporkázó játékával a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő akár nagyobb különbséggel is győzhetett volna.

Vélemény, hozzászólás?