Vereség, három kiállítással

Nem tudta folytatni jó sorozatát a Gárdonyi VSC labdarúgócsapata, Mezőfalván kapott ki 2-0-ra, így visszaesett a harmadik helyre.

A győzelem reményében utazott csapatunk ahhoz a gárdához, amelyet egy éve a megyei első osztályba jutásért játszott mérkőzésen 3-0-ra legyőzött.

Az első félidő nem nagyon hozott helyzeteket, a 13. percben Szalai mégis majdnem betalált. Remek kiugratást kapott a jobb oldalon, lefutotta védőjét, de 12 méterről a hosszú sarok mellé bombázott. A szünetre gól nélkül mentek a csapatok és semmi sem utalt arra, hogy kikapunk.
A 63. percben Král ellen követtünk el fölösleges szabálytalanságot a tizenhatos előterében. A sértett elcsavarta a labdát a sorfal fölött, ami a kapufáról kipattant,és a hosszú oldalon érkező Bozóki közelről gurított a kapunkba (1-0). Mindent egylapra feltéve igyekeztünk támadni, de sajnos helyzetekig sem jutottunk. Ráadásul az utolsó öt percben három kiállítást hozott számunkra a mérkőzés.
A 86. percben Szalai kapott egy sallert védőjétől, amikor nem volt ott a labda. Válaszul „lefejelte”, amit a partjelző látott, így a játékvezető kiállította.

Egy perc múlva Gulyás-Kovács rúgta meg ellenfelét becsúszás közben, így ő is korábban mehetett zuhanyozni.

A hosszabbításban szabadrúgáshoz jutottunk a szögletzászló közelében. Kapusunk is előrejött fejelni, de Varga érthetetlenül nem beívelte, hanem begurította a labdát, amelyet a mezőfalviak gyorsan előre juttattak. Csapó megpróbált becsúszva szerelni a vonal mellett, de eltalálta ellenfelét. A játékvezető előnyszabályt adott, és a hazaiak az üres kapuba rúgták a labdát Szilva révén (2-0). Az akció végén Csapó megkapta második sárga lapját, majd a pirosat.

Érthetelenül nyújtott csapatunk gyenge teljesítményt, a piros lapokra pedig nincs magyarázat! Néhányan felelőtlen viselkedésükkel nehéz helyzetbe sodorták a csapatot, amely az őszi eredményesség rovására mehet.

Ifjúsági gárdánk Tóth Bence és Tagyi Norbert góljaival 2-0-ra győzött, megszerezve a második győzelmet a bajnokságban.

Vélemény, hozzászólás?