Intenzív online tanfolyamok

Nyelvtanfolyam

Ha valakinek gyorsan kell megszereznie egy bizonyos szintű nyelvtudást, akkor kézenfekvő lehet intenzív nyelvtanfolyamot választani.

Az intenzív nyelvtanfolyamok hátránya, hogy elég sok szabadidővel kell rendelkezned ahhoz, hogy részt tudj rajta venni. Akár naponta több órát is felemészthet az idődből, sőt, még házi feladat készítés is szükséges lehet az alkalmak közt.

Vannak, akik olyan online angol tanfolyamot választhatnak, ahol saját maguk ritmusában haladhatnak a tananyaggal. Itt meg van annak a veszélye, hogy az ember kicsit jószívű lesz magával, és nem diktál olyan szigorú tempót, mint amit egy előre megszabott tantervű tanfolyam biztosít.
Persze online angol tanfolyamokból is van olyan, ahol együtt kell haladni a csoporttal, mert fix időpontokban vannak a konzultációk.
Szóval ha intenzív tanfolyamról beszélünk, akkor mindenképp sok szabadidővel kell rendelkezni, és kell hozzá kellő elszántság is, viszont ha online tanfolyamot választunk, akkor legalább az utazási időt megspórolhatjuk!

Megosztás