Korai magömlés kezelése egyszerűen

Férfi problémák

A korai magömlés a férfiak szexuális problémája, amikor a szexuális együttlét során a férfi nem tudja elég hosszan tartani az ejakulációt, és korábban, mint szeretné, megtörténik. A kezelési lehetőségek között szerepelnek:

1. Kegel-gyakorlatok: Ezek a gyakorlatok erősítik a medencefenék izmait, amelyek kulcsszerepet játszanak az ejakuláció ellenőrzésében. A gyakorlatok elvégzése során erősíti ezeket az izmokat, ami segít késleltetni az ejakulációt.

2. Stop-start technika: Ez a technika azt jelenti, hogy a szexuális aktus során a férfi a korai magömlés jeleit észlelve megállítja a stimulációt, majd folytatja, amikor a késztetés csökkent. Ez a módszer segíti az ejakuláció késleltetését és a kontroll fejlesztését.

3. Squeeze technika: Ez a technika abban áll, hogy amikor a korai magömlés közelében van, a férfi vagy a partner megszorítja a péniszt a makk és a herezacskó között, hogy megszakítsa a szexuális ingerlést. Ez segíthet az ejakuláció késleltetésében.

4. Korai magömlés kezelése gyógyszerrel: Néhány antidepresszáns gyógyszer, például a szelektív szerotonin újrafelvétel gátlók (SSRI-k), olyan mellékhatással rendelkeznek, amelyek késleltetik az ejakulációt. Az ilyen típusú gyógyszerek alkalmazása csak orvosi felügyelet mellett ajánlott.

5. Terápia: Pszichológus vagy szexuálterapeuta felkeresése is segíthet a korai magömlés kezelésében. A terapeuta segíthet az alapvető pszichológiai vagy érzelmi problémák felderítésében és kezelésében, amelyek a korai magömléshez hozzájárulhatnak.

Fontos megjegyezni, hogy minden eset egyedi, és az egyik módszer működhet valakinek, míg másoknak másik módszer lehet hatásosabb. Az orvos vagy terapeuta segíthet megtalálni a legmegfelelőbb kezelési módot az egyéni helyzet és szükségletek alapján.

Megosztás