Mikor van itt az ideje a hajvágásnak?

Barber

Mennyi időnként, mikor érdemes barberhez menni hajat vágatni?
Nos a válasz nagyon le is egyszerűsíthető: amikor már túl hosszú a hajad vagy szakállad. Azonban nem biztos, hogy ez a legjobb taktika!

Egy felkapott barber shop Budapest belvárosában, általában mindig fullon van. Ugyan vannak olyan helyek, ahol az utcáról betérve, hosszabb-rövidebb várakozás után sorra fogsz kerülni, azonban sokkal jobban jársz, ha előre időpontot foglalsz.
Ha tudod már rutinból, hogy kb mennyi időnként kell menned hajat vágatni, akkor előtte egy héttel már érdemes lehet időpontot kérni, hogy amikor esedékes, akkor biztosan tudj menni a megszokott helyre.
Persze vannak olyan esetek, amikor hirtelen top kinézetre van szükséged. Egy randi, vagy egy hitelen meghívás egy buliba. Ilyenkor is magadnak spórolsz időt, ha odaszólsz telefonon a barber shopba, és megkérdezed, hogy mikor mehetnél. Így elkerülheted a feleséges várakozást!

Szóval vedd elő most a naptáradat, és állíts be magadnak ismétlődő értesítést ami arra figyelmeztet, hogy itt az ideje időpontot foglalni a jól megszokott barber shopodba!

Megosztás