Online céges ügyintézés home officeból

Cégkivonat

Az utóbbi években, amikor kötelező karantén volt, mindenki megismerkedhetett a home office fogalmával, különösen az irodai dolgozók.

Sok cég döntött úgy, hogy átállnak az otthoni munkavégzésre, amivel rengeteg időt spórolhat meg az ember magának, hiszen nem kell utazgatni a munkavégzéshez, továbbá így korlátozottabbá vált a Covid fertőzés terjedése.
A home office munkavégzéssel egyszerre előtérbe került a céges online szolgáltatások használata is.
Manapság már csak pár kattintás, és letölthető egy hatályos cégkivonat, ami digitális aláírással tökéletesen megfelel a legtöbb helyen, pl. bankban vagy épp egy pályázat benyújtásánál, ha épp erre is szükség van. E mellett ezernyi más hasonló szolgáltatás is elérhető, így már igényelhetünk földhivatali tulajdonlapot, vagy épp online beszerezhetünk adóigazolást is.
Így nem csupán a számítógép mellett végzett munkát tudjuk elintézni home office-ból, hanem minden mást is, amiért régebben sorba kellett állni egy hivatalban, most viszont egy weboldalon is elintézhető..

Így nem is csoda, hogy sok cég felmondja az eddig bérelt irodáját, és teljesen áttérnek az online munkavégzésre, hiszen ez mindenkinek hasznos, energiatakarékos, és költséghatékony megoldás.

Megosztás