Profi áramellátás a fesztiválokon is

Felvonulási szekrény

Aki járt már valamilyen fesztiválon, legyen az egy sörfesztivál, vagy épp bogrács fesztivál, az tudhatja, hogy az ottlevő árusoknak, kiállítóknak, szolgáltatóknak bizony áramra van szükségük.
Mivel ezek a fesztiválok szabad területen szoktak lenni leginkább, nem minden helyen van kiépítve megfelelő elektromos elosztó hálózat.
Épp emiatt az ott levő szolgáltatóknak kell megoldani, hogy biztonságosan tudjon mindenki csatlakozni az elektromos hálózatra.
Ilyenkor a legpraktikusabb megoldás a felvonulási szekrény ugyanis egy ilyen eszközzel biztonságosan szét lehet osztani az áramot. Egy ilyen dobozon van egy áram bemenet, ami egy ipari csatlakozó dugalj, és több kimenet. Minden elektromos kimenethez, azaz csatlakozóhoz tartozik általában kismegszakító is, hogy egy esetleges zárlat esetén ne maradjon mindenki áram nélkül.
És persze életvédelmi fi relével is el szokták látni ezeket a szekrényeket. Legtöbbjük fröccsenő víz ellen védett, így ha elered az eső, akkor sem kell aggódni az érintésvédelem miatt.

Megosztás